Zaawansowane szukanie.

Pierwsza Szafka i od razu Bi-Turbo :)
Autor Wiadomość
Koziolek2222 
Forumowicz


Safrane: 1995r. 3.0V6 Bi-turbo RXE
Dołączył: 15 Lut 2017
Posty: 70
Skąd: Ryki

Wysłany: 2019-03-04, 08:50   

Witam Panowie i Panie :)
Zabieram sie w najbliższym czasie do zmiany oleju w silniku w mojej Niuni, w związku z tym :
- kojarzycie czy są jakieś róznice jak chodzi o filtr oleju ( umiejscowienie i kształt ) w stosunku do do zwykłej 3.0
-mam również małe wycieki w okolicach miski olejowej , podejrzewam że będzie to albo uszczelka miski albo mosiężna ? podkładka/uszczelka na przewodzie który dochodzi przy w dole silnika przy misce.
Czy tam też są jakieś różnice miedzy biturbo a zwykła V-ką ?
Pozdrawiam
 
 
Koziolek2222 
Forumowicz


Safrane: 1995r. 3.0V6 Bi-turbo RXE
Dołączył: 15 Lut 2017
Posty: 70
Skąd: Ryki

Wysłany: 2019-03-15, 12:10   

Witam .
Męczę sie już dłuższy czas z tym radiem i dopasowaniem do navi i juz nie wiem, bo podświetla się, w momencie podłączenia kabla pod navi na wyświetlaczu pojawiają sie 4 zera do wpisania kodu ale jak juz pisałem nie da rady go wpisać . Ni z pilota ni z radia.
W związku z tym nie wiem czy jest radio nie dedykowane do navi czy jest skopane ( bo też nie mam pewności)
Tu mam 2 aukcje i które w 100% będzie hulało z navi ,wydaje mi się że pierwsze ( takie mam) ale gostek pisze ze nie ??
1.
https://www.olx.pl/oferta...html#7e0941edd2

2.
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDyr3KM.html

Bitte HILFE :P
 
 
wojtas80 
Forumowicz



Safrane: Wersja milenijna na bogato.
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Sie 2012
Posty: 191
Skąd: Jaworze

Wysłany: 2019-03-15, 12:56   

Witaj.

Ja w Szafie z nawigacją miałem radio Philips, takie jak na drugiej aukcji.
 
 
SURU 
Klubowicz



Pomógł: 14 razy
Dołączył: 11 Paź 2012
Posty: 1814
Skąd: Opole Lubelskie

Wysłany: 2019-03-15, 13:47   

Z alpine powinno śmiagać bez problemu . Znasz samą procedurę wpisania kodu ? Posprawdzaj wtyczki czy dobrze powciskane .
_________________
You Brought Two Too Many .
 
 
Koziolek2222 
Forumowicz


Safrane: 1995r. 3.0V6 Bi-turbo RXE
Dołączył: 15 Lut 2017
Posty: 70
Skąd: Ryki

Wysłany: 2019-03-15, 15:09   

Spoko, dzięki, zamówiłem je :)
SURU , znam procedurę. Mam kable wyprowadzone też pod zmieniarkę oraz żeby podłączyć wieże PHILIPS . Sprawdzałem wszytko już chyba.
Przyjdą radia to zobaczymy, ale podejrzewam że to moje jest walnięte bo jak nie to już nie wiem
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


 Podobne Tematy 

phpBB by przemo